Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás: Luxus - Volvo [2. oldal]
részletek »

Ajánlott tuti oldalak: Luxus - Volvo [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: teligumi.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 31 db
Luxus autó

Luxus autó

Minden érdeklődő kielégítheti kíváncsiságát, akit legalább egy kicsit is foglalkoztat az autózás, ezen belül is vonzódik a luxushoz és az autó különlegességekhez. Az oldalon megtalálható a legtöbb autógyár prémium és luxus kategóriája. A kereső itt megtalálja a magyar és külföldi luxusautó gyártókat, kereskedőket és a luxusautó szervizeket. További kellemes böngészést kíván mindenkinek az oldal szerkesztője!

Mercedes

Mercedes

Oldalunkon a Mercedes-Benz autómárka típusait mutatjuk be, legyen az akár személyautó, tehergépkocsi, busz. Nálunk megtalálja a márkakereskedőket, autószalonokat, ha esetleg autóbontóra lenne szüksége, arra vonatkozóan is talál információkat. Ha Mercedeshez keres alkatrészt, szervizt, nálunk azt is megtalálja. Ismertetőket talál oldalunkon a Mercedes veterán autókról. Külön linkeket talál a Mercedes Forma1 témában. Érdemes keresgetni, nézelődni, jó böngészést kíván a szerkesztő! Minden, ami Mercédesz!

Nissan

Nissan

20.000 feletti gyártási volumenével a Nissan immár az autóipar egyik meghatározó szereplőjévé vált. 1933-ban a Nikon Sangyo Co. és a Tobata Imono Co. megalapítják közös vállalatukat, a Jidosha-Seido Ltd-t, a brilliáns menedzser, Yoshisuke Aikawa vezetésével. A cég által forgalomba hozott gépjárművek a Datsun márkanevet kapják. 1935- ben a yokohamai gyár gyártósoráról legördül az első Datsun autó. Megkezdődik a NISSAN személyautók, buszok és haszongépjárművek tömeges gyártása. Hírek, érdekességek a Japán Nissan autók világából, kereskedők címei.

Opel

Opel

Opel gépkocsik és motorok, új és használt autók, opel márkakereskedések, használt autó adatbázisok. Az Opel (teljes nevén Adam Opel GmbH) Németország egyik legfontosabb autóipari cége. A cég tulajdonosa az amerikai General Motors. Az Opel 1929 óta az amerikai General Motors európai üzeme. Az Angliában készülő jobb kormányos modellek Vauxhall márkanévvel kerülnek forgalomba. A régebbi modellek gyártását ennél a cégnél is Ázsiába helyezik át a Daewoo-hoz. Az Opel Agila-t a Magyar Suzuki Zrt. esztergomi üzemében gyártják. Kellemes böngészést!

Peugeot

Peugeot

A Peugeot Franciaország egyik autógyártó cége. Oldalamon megtalálod a márkakereskedőket, márkatörténetet, új és használt autók kereskedéseit, haszongépjárműveket, szervízeket. Peugeot Sport. Peugeot robogók, kerékpárok. Képek, klubok - minden ami Peugeot!Érdemes többször is ellátogatniuk oldalunkra, mert folyamatosan bővítjük az adatbázist az Önök minél sikeresebb találataiért!

Renault

Renault

Tematikus linkgyűjteményünk összefoglalja a Renault autómárka weboldalait mind Magyarországon és külföldön egyaránt. Az oldalunkon megtalálható továbbá a márkához tartozó típusok részletes bemutatása, ismertetése. Érdemes többször is ellátogatniuk oldalunkra, mert folyamatosan bővítjük az adatbázist az Önök minél sikeresebb találataiért! Kellemes böngészést kívánok!

Saab

Saab

A SAAB AB egy svédországi központú védelmi, repülőgép- és gépkocsigyártó társaság, melyet 1937-ben alapítottak, Trollhättanban. A neve egy mozaikszó, a "Svenska Aeroplan Aktiebolaget" -ből összerakva (IPA:[sv'en:ska 'aeropla:n 'ak:tsjebo:la:get]) (fordítása: Svéd Repülőgép(gyártó) rt.), leírva "SAAB". 1939-ben egyesült a linköpingi székhelyű ASJA-val, és a központ Linköping-be került. A '90-es években, a tulajdonos körüli változások során a cég neve SAAB AB lett.

Seat

Seat

SEAT - egy igazán dinamikus márka, melyre tökéletesen ráillik a kifejezés - "auto emoción". Tűz és temperamentum, meg egy csipetnyi szenvedély sportossággal fűszerezve. SEAT - egyszerre testesíti meg a latinos temperamentumot, a szívdobogtató designt és a vérpezsdítő sportosságot. Mindemellett megbízhatóságához sem férhet kétség, felépítésében a legmodernebb technológia és az autógyártás legkiválóbb szakemberei működtek közre. Ezért az összképből valami kihívó ellenállhatatlanság sugárzik. Oldalainkon erről Ön személyesen is meggyőződhet!

Skoda

Skoda

A cseh autómárkával, a Skoda gépkocsival foglalkozó linkgyűjtemény a skoda.tlap.hu. Temtikusan összefoglalja a Skoda gépkocsi történelmét, márkakereskedőit, lebontva budapesti és vidéki szegmensre, szervízekre, fórumokra.Érdemes többször is ellátogatniuk oldalunkra, mert folyamatosan bővítjük az adatbázist az Önök minél sikeresebb találataiért!

Hirdetés
Subaru

Subaru

A Subaru a Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI) [Fuji Nehézipari Kft.] gépjármű divíziója, átfogó, sokoldalú járműfelszerelés gyártó. Az FHI a megbízható technológián alapuló innovatív termékek sorát fejleszti ki divízióiban, mint a Gépjármű Divízió, a Repülési és Űrhajózási Divízió, az Autóbusz és Előre Gyártott Ház Divízió, az Ipari Termékek Divízió, valamint a Szállítási és Ökológiai Rendszerek Divízió. Az Impreza a Play Station -ös autós játékok gyakori résztvevője

Toyota

Toyota

Minden, a márkához tartozó link összegyűjtése. A Toyotahoz bármit kereső emberek segítése. Alkatrészek, márkakereskedések, hírek, események, klubok, hivatalos oldalak: nálunk mindezt, egy helyen gyorsan és bő információval megtalálod. Ezt nyújtja Neked a toyota.tlap.hu linkgyűjtemény, mert ez más, mint a többi.

Utasszállítás

Utasszállítás

A kereső itt megtalálja az utasszállítás kategóriához tartozó weboldalakat. Ismertető - A kereső az oldalon megtalál minden hasznos információt az utasszállításról, legyen az busz, vonat, autó, légi közlekedés és hajóút. Itt rendszerezve megtalálja a sofőr és taxitársaságok elérhetőségét is, illetve a volántársaságok menetrendjeit, egyéb információkat. További kellemes böngészést kíván mindenkinek az oldal szerkesztője!

Volkswagen

Volkswagen

Oldalunk összefoglalja a Volkswagennel kapcsolatos híreket, márkakereskedéseket, szervizeket, klubokat, tematikus elrendezésben. Találhatóak itt a Golf, Transporter, Tuareg, Passat, Polo, Beetle, Scirocco, Passat cc, Lupo, Tiguan, Vento német autókról leírások, tesztek. Érdemes minden márkakedvelőnek az oldalon körbenéznie, böngésznie, mivel itt széles tájékoztatást kaphat a Volkswagen újításairól, legújabb fejlesztéseiről. Kellemes böngészést kíván mindenkinek az oldal szerkesztője!

Volvo

Volvo

A Volvo csoport svéd személy- és haszongépjárműveket gyártó cég. Kínál teherautókat, autóbuszokat és munkagépeket, meghajtási rendszereket tengerészeti és ipari alkalmazásra, repüléshez és űrhajózáshoz szükséges alkatrészeket, és pénzügyi szolgáltatásokat. A későbbi gépkocsigyártó 1927. április 14-én alakult meg Göteborg városban, mint az SKF csapágygyárról levált önálló cég. A Volvo 2007 júniusában törölték a NASDAQ-ról, de a stockholmi tőzsdén továbbra is jegyzett cég.

Tuti menü