Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Téli gumi linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kötelező - Ne a [5. oldal]
részletek »

Téli gumi képes leírás: Kötelező - Ne a [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: teligumi.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 126 db
Kötelező a téli gumi Szlovákiában

Kötelező a téli gumi Szlovákiában

Megszigorították a téli gumiabroncs használatát Szlovákiában. Súlyos büntetést kell fizetnie annak, aki összefüggő hó- vagy jégrétegen nyári gumival közlekedik. A téli gumi összetétele sokkalta puhább, lágyabb, jobb tapadást biztosít az autónak fékezéskor és kanyarodáskor is. És ez egyre több autósban tudatosodik. Szlovákiában ugrásszerűen megnött a téli gumi használata. Most már kötelező is az abroncscsere amennyiben az úton összefüggő hóréteg vagy jég van. Az autóbuszok és teherautók november 15-től március 31-ig kötelesek az útfelülettől függetlenül téli gumit használni legalább az egyik összkerék meghajtáson - mondta Viktor Plézel, a Szlovák Országos Rendőrfőkapitányság szóvivője.

Kötelezővé tenné az MDF

Kötelezővé tenné az MDF

November 1. és március 15. között legyen kötelező a téli gumi, javasolja az MDF. Európa több országában már bevezettek hasonló szabályt. A Magyar Demokrata Fórum (MDF) a jövő évtől a téli gumi használatának kötelezővé tételét sürgeti. Magyarországon jelenleg nem kötelező a téli gumi használata a fagyos idő beálltával, az autótulajdonosoknak csak mintegy fele használ megfelelő téli abroncsot, míg Németországban ez az arány 60-70, Ausztriában pedig 95 százalékos, olvasható a párt közleményében.

Különböző márkák tesztjei

Különböző márkák tesztjei

Az ADAC 2009-es abroncsok tesztjéből megismerhetjük a különböző márkák aktuális abroncsainak erősségeit és gyenge pontjait. Akinek tavalyról maradt tartaléka, könnyű helyzetben van, az új garnitúrát vásárlóknak azonban megpróbálunk segíteni.

Legjobb TéliGumi Ajánlatok!

Legjobb TéliGumi Ajánlatok!

Az Árháló egy Internetes Katalógus, Ár-Összehasonlító oldal, melyen webáruházaknak kínálunk széles körű lehetőséget termékeik bemutatására. A árháló közvetlenül a tudatos vásárlók számára nyújt tájékozódási lehetőséget. Gyors pontos megoldás mind a webshopok mind pedig a vásárlók számára. Látogatóink széleskörű gyors tájékoztatást kapnak az interneten elérhető termék palettáról. Gyakorlatilag mindent egy helyen megtalálhatnak egyszerű kereső felületünkön. A termékajánlatokra kattintva a látogatókat közvetlenül a kiválasztott terméket kínáló webáruházba, az adott termék adatlapjára irányítjuk mindezt teljesen ingyenesen. Részvételi ajánlatunk korlátlan. Minden, legálisan az interneten forgalmazott terméket bemutatunk.

Marsopont Gumiszerviz

Marsopont Gumiszerviz

Várjuk gumiszervizünkben Budaörsön, a KIKA parkolóban, ahol gyors, szakszerű szolgáltatásainkkal állunk rendelkezésére: gumiabroncs értékesítés, tanácsadás, gumiszerelés, centírozás, alufelni és acélfelni értékesítés, gumiabroncs javítás, valamint kerék tárolás. Nálunk a legnagyobb gyártók téli és nyári gumi választéka elérhető, ezen kívül kiváló minőségű alufelnik és kedvező árú acélfelnik közül választhatja ki autójára a legmegfelelőbbet. Tapasztalt, szakértő munkatársaink készséggel segítenek Önnek a megfelelő gumiabroncs kiválasztásában és igény esetén felmérjük gumiabroncsainak állapotát is.

Megjött a tél, nem árt az óvatosság

Megjött a tél, nem árt az óvatosság

Beköszöntött a tél: Magyarországon ma több helyen havazott, az ország nagy részében esik az eső. Néhány hasznos jó tanáccsal segítünk átvészelni az előttünk álló hónapokat! - tegyék fel a téli gumikat, lehetőleg mind a négy kerékre, egyformákat és jó minőségűeket - ha rövidtávon vezetnek, ne fűtsenek be annyira, hogy pólóra-ingre vetkőzzenek - ha hosszabb távra indulnak, mindig legyen legalább féltanknyi üzemanyag az autóban - vigyenek magukkal meleg ruhát, pokrócot és némi élelmet, ivóvizet is, ha vidékre, hosszabb útra indulnak - éjjel-nappal kapcsolják fel a lámpáikat - gyakran ellenőrizzék, hogy van-e elég ablakmosó folyadék a tartályban, mindig legyen önöknél tartalék.

Melyik a legjobb Golfra, Mondeóra, Astrára,

Melyik a legjobb Golfra, Mondeóra, Astrára,

Az auto motor und sport 2009-es téligumi-tesztjében a Golf-kategória 205/55 R16-os méretében nyolc gumit vizsgáltak meg a szakemberek. A gumikat havon, vizes és száraz útburkolaton használták. Két négyévszakos gumit is teszteltek.

Melyik a legjobb?

Melyik a legjobb?

Jeges úton a legjobb téli gumi sem elegendő a biztonságos vezetéshez - mondta az InfoRádiónak a Kosár Magazin tesztszerkesztője a Német Autóklub felméréséről. Az ADAC, a Német Autóklub öt kategóriában vizsgálta a téli gumikat: nedves úton, havon, száraz, de hideg úton, jégen, az ötödik szempont pedig a környezeti hatásokra vonatkozott. A Kosár Magazin tesztszerkesztője az InfoRádiónak elmondta: még a felmérésben legjobbnak bizonyult gumik sem értek el legalább jó eredményt jégen. Ilyen terepen a fékezésre és az iránytartásra egyik abroncs sem volt alkalmas. Jeges úton a téli gumi egyszerűen kevés - fogalmazott Hacsek Tamás, aki hozzátette: jeges terepre vagy szöges gumi vagy hólánc alkalmas.

Mercedes Szerviz és Márkakereskedés

Mercedes Szerviz és Márkakereskedés

A bemutatóterem és szerviz 2002-ben Miskolcon, a József A. utca 75. szám alatt nyitott meg, az első volt az országban amely a Mercedes-Benz új arculati koncepciója szerint épült. Lehetőség nyílt a Mercedes-Benz palettáján szereplő valamennyi személy- és haszongépjármű értékesítésére, szervizelésére és javítására.

Hirdetés
Mezőgazdasági és ipari gumiabroncsok

Mezőgazdasági és ipari gumiabroncsok

A Reifen kft ipari munkagépek, földmunkagépek gumiabroncsainak forgalmazására szakosodott Célunk hogy minőségi termékek kínálata mellett a teljes körű szolgáltatást nyújtsunk partnereinek. Tevékenységünk fő irányai a földmunkagép, és mezőgazdasági gumiabroncsok, forgalmazása, de bármilyen más ipari, mezőgazdasági, építőipari, bánya, vagy különleges alkalmazású gép kerekeivel is foglalkozunk. Szakmában eltöltött számos év tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy a hozzánk fordulóknak a legmegfelelőbb megoldást kínáljuk bármilyen munkagéppel, erőgéppel dolgozzék is.

Miért kötelező?

Miért kötelező?

Bármilyen jó autóról, bármilyen bámulatos teljesítményéről, menettulajdonságairól is legyen szó, azzal tisztában kell lennünk, hogy a legtöbb esetben a leggyengébb láncszemet a gumi jelenti a rendszerben. Mindig a gumi dönti el, hogy a teljesítményből mi az, ami megmutatható, kiautózható. Ahhoz, hogy a minimális feltételeknek eleget tegyünk, mindig az évszaknak megfelelő gumi legyen az autón. Ez azt jelenti, hogy plusz hét Celsius fok felett nyári, az alatt téli gumi a megfelelő, sőt kötelező.

Mikkor használjuk autónkon a téli gumit ?

Mikkor használjuk autónkon a téli gumit ?

A tévhitekkel ellentétben a téli gumit nem csak a havas, jeges utakon jelent nagyobb biztonságot és már az őszi hidegebb esős napok elérkeztével ha a hőmérséklet tartósan tíz Celsius fok alá csökken, érdemes felszerelni a téli kerekeket. Mivel a nyári gumik tapadása az őszi hideg megérkeztével jelentősen lecsökken és ezáltal megnő a baleset veszély a hosszabb fékút és a csökkent tapadási értékek miatt, sokkal könnyebben megcsúszhat az autó még egy száraz hűvös napon is. Mivel a téligumi és a nyári gumi összetétele nagymértékben eltér egymástól, a téli gumik puhábbak és a speciális összetételükből adódóan jobban tapadnak és jobban ellenállnak a hideg időjárásnak mint a nyári gumi abroncsok, hiszen azoknak az összetétele a forró nyári időjárási viszonyokhoz van kialakítva. Ezért a nyári gumi tapadása nem megfelelő télen és a téligumi tapadása nem megfelelő nyáron.

Minden, amit a téli gumikról tudni kell

Minden, amit a téli gumikról tudni kell

Itt a tél, ha a nyári gumik már nem tapadnak A nyári gumik hamarabb elérik határukat, mint gondolnánk. Már jóval a fagyáspont feletti h&ilde;mérsékleteknél is nagyobb biztonságot nyújtanak a modern téli gumik, legyen szó száraz vagy es&ilde;s, havas útról. Ebb&ilde;l a szempontból tehát tovább tart a tél, amikor ajánlott a téli gumik használata.

Mit jelentenek a téligumi jelölések? - Marso

Mit jelentenek a téligumi jelölések? - Marso

Téli gumi akció a Marso webáruházában! Tudta-e, hogy 2 évtizede még nem volt elterjedt a téligumi alkalmazása? Ennek ellenére a téli gumiabroncs mostanra nélkülözhetetlen kelléke lett a közlekedésnek. Nélküle jócskán balesetveszélyesebb lenne a járművel történő közlekedés a téli hónapokban. Ha kíváncsi az akciós téligumi termékekre, akkor a Marso oldalán megnézheti. A téli gumi kisokos segítségével pedig rájöhet, hogy mi az oka a téli gumiabroncs jelentőségének. Az akciós téli gumi ajánlatok természetesen személygépkocsira és motorra szintúgy vonatkoznak. A Marso az ország egész területére végez kiszállítást, vagyis a távolság nem jelent gondot. Készüljön a hidegebb időszakra a MARSO téligumi akció kihasználásával!

Morognak a szervizek kontra hipermarketek

Morognak a szervizek kontra hipermarketek

A Snowfox Gumi Kft. szerelési naplója erre a hétre már betelt, annyi kuncsaft jelentkezett a cégnél. Az előzetesen vártnál nagyobb a piaci igény a Michelin Hungária Kft.-nél is. A kereskedők már korábban betáraztak a teljes piac már több mint 50 %-át adó téli gumiabroncsokból. A flották is megkezdték a cseréket, a végfelhasználók felé pedig most indult meg az értékesítés. Tapasztalatok szerint egyre több autós tudatosan tervezi az abroncscserét, igyekeznek elkerülni az első hó leesésével járó hisztérikus tolongást.

motorgumi szerelés olcsón

motorgumi szerelés olcsón

Gumi kereső webáruház! Gumi akció!Terepjáró, quad és motor gumi a legkedvezőbb áron nálunk! Nézzen be hozzánk, kérjen árajánlatot tőlünk! Forgalmazott márkáink többek között: 70, AVON, Bridgestone, Cheng Sin, Continental, Cross, Impex, Dunlop, Gangster, GP, Heidenau, Maxxis, Metzeler, Michelin, Mitas, Rille, Sidcar Triple Duty, SIRAC F TT, Trelleborg, Universal, Vee Rubber, VeeRuber. Termékeink között megtalálható még: lemezfelni, könnyűfém felni, munkagépabroncs. Nézzen be hozzánk, vagy látogasson el honlapunkra!

Ne a csajodnál tárold...

Ne a csajodnál tárold...

Végre mindjárt vége a hétnek, legalábbis a robotolós részének, a pénteki örömöt nem is szeretem elrontani, most sem fogom. Olyan poszt következik, amilyen még nem volt, simán megállná a helyét a szakítósblogon is, Bogyesz levele alant.

Tuti menü