Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Téli gumi linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Tévhitek - Weltgumi [8. oldal]
részletek »

Téli gumi képes leírás: Tévhitek - Weltgumi [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: teligumi.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 126 db
Tévhitek a járművezetésről

Tévhitek a járművezetésről

Már az őszi hűvösebb napokon is ajánlott téli abroncsokra váltani, hiszen azok nem csak havas, csúszós utakon jelentenek nagyobb biztonságot, hanem a száraz, esős és hideg időben is jobban tapadnak. Megérkeztek az első igazán csípős, hideg téli napok. Már az őszi hűvösebb napokon is ajánlott téli abroncsokra váltani, hiszen azok nem csak havas, csúszós utakon jelentenek nagyobb biztonságot, hanem a száraz, esős és hideg időben is jobban tapadnak. De miért előnyös még a téli gumi? A Goodyear szakértőinek segítségével lerántjuk a leplet a három leggyakoribb tévhitről.

Tévhitek a téli vezetésről

Tévhitek a téli vezetésről

Megérkeztek az első igazán csípős, hideg őszi hajnalok. Szakértők szerint már az őszi hűvösebb napokon is ajánlott téli abroncsokra váltani, hiszen azok nem csak havas, csúszós utakon jelentenek nagyobb biztonságot, hanem az esős és hideg időben is jobban tapadnak.

Totalcar - Tanácsok

Totalcar - Tanácsok

Nyomás? Tisztelt Gumidoktor! Az előírt guminyomástól való mínusz 0,2 bar eltérés problémát okozhat-e a guminak? Mekkora gumit? Tisztelt Gumidoktor! 2004-es 1.9 TDI VW Passatom van, a gyári gumi mérete 205/55/16. Rakhatok rá 225/55/16-os gumit is?

Több kötelességük akad a sofőröknek

Több kötelességük akad a sofőröknek

Péntektől új közúti szabályok léptek életbe - nem kell már csereégőkészlet a kocsiba, de könnyen lehet, hogy ismét le kell cserélnünk a téli gumikat. Nem ajánlatos a szélvédőn hagyni a lejárt autópálya-matricákat sem.

Veszélyesek az olcsó abroncsok

Veszélyesek az olcsó abroncsok

34 téli abronccsal, két méretkategóriában végzett összehasonlító tesztet az ADAC. A legnagyobb német autóklub vizsgálatán a 14 és 16 collos gumik zöme jó eredményt ért el, de a legolcsóbbak közül több is csúfosan leszerepelt.

Vezetés havas időben

Vezetés havas időben

Legyen tisztában a saját és a közlekedésben résztvevők korlátaival. Figyeljen a környezetére. Ne tegyen semmilyen hirtelen kormánymozdulatot és kerülje a hirtelen gyorsításokat (fokozatosan gyorsítson), a hirtelen fékezést és a túl nagy sebességet. Tartson nagyobb követési távolságot. Hogy hegymenetben elkerülje a megcsúszást, magasabb sebességi fokozatot használjon, mint amit száraz úton használna.

Weltgumi gumi, felni kereskedés, webáruház

Weltgumi gumi, felni kereskedés, webáruház

A WELTGUMI KFT. autógumi és felni kereskedés és szerviz 2003. decembere óta áll kis-és nagykereskedelmi ügyfelei rendelkezésére tatabányai telephelyén. Üzletünkben forgalmazunk személy-és kisteher gumiabroncsokat, alu-és acélfelniket, robogó-és motor abroncsokat valamint kiegészítőket. Szervizünkben modern szerelő, vizsgáló gépekkel és a legújabb típusú centrírozó géppel várjuk ügyfeleinket. Új és használt gumiabroncsaink valamint alufelni és acélfelni teljes kínálatunk - árakkal együtt - megtekinthető folyamatosan frissülő weboldalunkon. Kiegészítő felszereléseket is árusítunk (dísztárcsák, hóláncok, belsők, csavarok, tehermentesítő gyűrűk, gumi-és felni ápoló termékek, kerékőrök, rejtett szelepek, kerékkulcsok, felni kupakok stb.) Szervizünkbe weboldalunkon keresztül on-line is foglalhat szerelési időpontot.

Tuti menü